advertise
ساختار مولکولی سه بعدی پروپیلن گلیکول
لوزی خطر (NFPA)  پروپیلن گلیکول
فرمول مولکولی پروپیلن گلیکول
پروپیلن گلیکول
کاربرد پروپیلن گلیکول
کاربرد پروپیلن گلیکول
کاربرد پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول (PG)

مونو پروپیلن گلیکول
مایع شفاف ویسکوز
آزمایشگاهی|صنعتی
synonyms: Propane-1,2-diol ، Methyl ethyl glycol(MEG)
Propylene glycol
C3H8O2
Product Nu: 5082
CAS number: 57-55-6
Molocular Weight: 76.09
استعلام آنی :
مونو تاو
مونو تاو
اگر ماده شیمیایی خاصی نیاز دارید از قسمت سفارشات خاص استعلام نمایید

فروش پروپیلن گلایکول - قیمت پروپیلن گلایکول صنعتی

خرید پروپیلن گلایکول

پتروشیمی پارس لوتوس یکی از بزرگترین و معتبرترین تامین کنندگان این حلال در ایران است و پروپیلن گلایگول به شما خریداران عزیز با کیفیت بالا عرضه می کند.
خرید و فروش پروپیلن گلیکول در کنار ترکیبات مشابه با آن مونو اتیلن گلایکول،دی اتیلن گلایکول،تری اتیلن گلیکول و.... بازار پر رونقی دارد. برای اطلاع از قیمت پروپیلن گلیکول صنعتی می‌توانید از طریق سایت مونو تاو ، مرجع خرید مواد اولیه شیمیایی اقدام نمایید.

درباره ی پروپیلن گلیکول
Propylene glycol description

پروپیلن گلیکول چیست؟

پروپیلن گلیکول با شناسه پاپ کم۱۰۳۰ ،به نام های پروپان-۱،۲-دیول یا ۱-۲-پروپاندیول شناخته می شود.ترکیب آلی مصنوعی بافرمول شیمیاییC۳H۸O۲،مایعی بی رنگ،بی بو،طعم شیرین و نسبتاً چسبناک است.
ساختارشیمیایی پروپیلن گلیکول
،تشکیل شده از عناصر کربن،اکسیژن و هیدروژن می باشد و به صورت یک مولکول کایرال موجود است.به این معنا که یک اتم کربن حداقل با چهار اتم یا گروه مختلف اتصال ایجاد کند.در مفهومی دیگر مولکول کایرال به مواردی نسبت داده می شود که با تصویر آینه ای خود منطبق نباشند.
قابل توجه است که بدانید مخلوط راسمیک تشکیل شده از مولکول های کایرال بوده و در فرآیندهای تجاری بسیاری از این ترکیب استفاده می شود.
مزایای پروپلین گلیکول از جمله موارد زیر است:
✔مورد تایید سازمان غذا و دارو ایالات متحده
✔غیر حساسیت زا و غیر سرطان زا
✔ماده سازگار با محیط زیست
✔قابلیت بالا در حفظ یا جذب رطوبت
✔غیر سمی و غیر خورنده
✔خاصیت انحلال پذیری بالا

فرآیند تولید پروپیلن گلایکول صنعتی

در سال ۲۰۰۱،مهندسان شیمی آمریکایی،رندی کورترایت و جیمز دومسیک در دانشگاه ویسکانسین-مدیسون، فرآیندی را توسعه دادند که مواد شیمیایی مبتنی بر ذرت را به پروپیلن گلیکول تبدیل می‌کرد.
فرآیند کاتالیزوری به طور موثر اسید لاکتیک مشتق شده از ذرت را به پروپیلن گلیکول تبدیل میکرد.این فرآیند از نیاز به مواد شیمیایی مبتنی بر نفت جلوگیری می کرد و در نتیجه هزینه تولید پروپیلن گلایکول را کاهش می داد.
پروپیلن گلیکول به دو صورت صنعتی و آزمایشگاهی می تواند سنتز شود که به شرح زیر می باشد:
■روش صنعتی
روش اول:پروپیلن گلیکول را می توان در تولید تجاری با هیدرولیز مستقیم پروپیلن اکسید با آب ساخت.
C۳H۶O + H۲O → C۳H۶(OH)۲
 روش دوم :روش کاتالیزوری است که می تواند در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد در حضور رزین تبادل یونی یا مقدار کمی اسید سولفوریک یا قلیایی ادامه یابد. همچنین می تواند از گلیسرول که یک محصول جانبی بیودیزل است تولید شود.
تقاضا برای مصرف مونو پروپیلن گلیکول بالا است و تخمین زده می شود. سالانه ۱.۲ میلیون تن توسط گیاهان واقع در سراسر جهان تولید می شود.
■در روش آزمایشگاهی
s-پروپاندیول را از طریق روش های تخمیر تهیه می کنند. اسید لاکتیک و لاکتالدهید دو ماده شیمیایی هستند که به عنوان واسطه در این واکنش استفاده می شوند.

فروش پروپیلن گلیکول با گرید صنعتی و تجاری

پروپیلن گلیکول در دو گرید به شرح زیر تولید می شود:
پروپیلن گلیکول گرید صنعتی: این نوع  گرید برای مصارف صنعتی کاربرد داشته و از خلوص بسیار بالایی تا مقدار ۹۹.۹۵ درصد برخوردار است.
پروپیلن گلیکول گرید تجاری:اگرید تجاری نسبت به پروپیلن گلیکول گرید صنعتی درجه خلوص کمتری داشته و به عنوان محصول ایمن تر، اغلب برای مصارف غذایی،دارویی،آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
تولید سالانه پروپیلن گلیکول تنها در ایالات متحده بیش از ۴۵۰ تن است.تقاضای جهانی پروپیلن گلیکول تقریباً ۲ میلیون تن در سال تخمین زده می شود.انتظار می رود تقاضا تا سال ۲۰۳۵ به حدود ۴ میلیون تن افزایش یابد.
  پتروشیمی پارس لوتوس با ارائه پروپیلن گلیکول صنعتی با بهترین کیفیت در تلاش است نسبت به بقیه شرکت ها،بسیار ارزان قیمت و مناسب محصولات شیمیایی خود را ارائه دهد،در عین حال کیفیت و سازگاری محصول در نظر گرفته شده است تا بهترین نتیجه حاصل شود. برای استعلام قیمت پروپیلن گلایکول می توانید با کارشناسان مونو تاو در تماس باشید.


شرایط حمل و نگهداری پروپیلن گلیکول چگونه است؟

• پروپیلن گلیکول را به دور از ترکیباتی همچون اسیدها، مواد قلیایی و دیگر مواد ناسازگار همچون اکسید کننده ها نگهداری کنید.
• مونو پروپیلن گلیکول در مخازن استنلس استیل یا فولاد ضد زنگ ذخیره و جابجا می شود و می توان آن را با کامیون های تانک حمل کرد.
• برای هیچ نوع حمل و نقلی به عنوان ماده خطرناک طبقه بندی نمی شود و برای سلامتی خطرناک نیست.
• پروپیلن گلیکول (PG)در محیط خنک و کاملا خشک نگهداری می شود.
• از عوامل آتش زا باید دور باشد.
نگهداری پروپیلن گلایکول در ظروف در بسته و به دور از هوا نگهداری شود.
• در صورت استفاده از پروپیلن گلیکول در مقادیر متوسط، به عنوان یک ماده ایمن در صنایع مختلف کاربرد دارد.
• این ماده به عنوان یک ترکیب غیر سمی برای مصارف خوراکی از طرف سازمان غذا و دارو آمریکا تایید شده است.
• پروپیلن گلیکول در بدن انسان به اسید پیروویک، اسید استیک و اسید لاکتیک متابولیزه می شود و تولید انرژی می کند.


کاربرد مونو پروپیلن گلیکول

به طور کلی تولید پروپیلن گلیکول به دودسته گرید غذایی، گرید صنعتی تقسیم می شود:
۱- پروپیلن گلایکول گریدغذایی
 پیشنهاد می کنیم برای مطالعه بیشتر درباره ی پروپیلن گلایکول در صنایع غذایی،آرایشی و بهداشتی و دارویی مقاله"استفاده از پروپیلن گلایکول در صنایع مختلف"را در قسمت خدمـــات آموزشـــی مطالعه فرمایید.
۲-پروپیلن  گلایکول گرید صنعتی
• پروپیلن گلایکول به دلیل داشتن نقطه انجماد بسیار پائین، به‌عنوان مایع خنک‌کننده (ضدیخ) در اتومبیل، موتور، قایق وبال‌های هواپیما کاربرد دارد.
• این ماده به‌عنوان عامل چسبندگی مایعات به سطوح نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد.
• به‌عنوان روغن هیدرولیک در دستگاه‌های هیدرولیک
• به منظور تولید پلی اورتان ها
• صنعت پلاستیک سازی
• به‌عنوان ماده اولیه در تولید رزین‌های غیراشباع پلی‌
• در رنگ‌ها،لعاب‌ها ولاک‌های جلا دهنده به‌عنوان حلال
• این ماده به‌عنوان عامل چسبندگی مایعات به سطوح نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد.
• سنتز اشک مصنوعی
• در صنعت فیلم سازی به منظور ایجاد دود مصنوعی و مه در جلوه های ویژه از طریق تبخیر پروپیلن گلیکول و آب در دستگاه دودساز
• صنعت عکاسی
• در صنعت شوینده ها و پاک کننده ها به عنوان یک عامل مرطوب کننده، نرم کننده و نگهدارنده همچون شامپوها
• در ترکیب سیگارهای الکترونیکی
• به عنوان ماده فعال کننده سطح یا سورفکتانت
• در ترکیب دئودورانت ها و ضد تعریق ها

خطرات و عوارض پروپیلن گلیکول

♦ جریان های پساب خروجی از واحدهای تولیدکننده مونو پروپیلن گلیکول مهمترین عامل انتشار این ماده در هوا، آب و خاک هستند.هنگامی که به عنوان عامل بازدارنده یخ زدن سطح جاده ها و باند فرودگاه استفاده می شود می تواند به محیط زیست راه پیدا کند.
♦ پروپیلن گلیکول به سرعت در آب حل شده و می تواند در خاک منتشر شود و سریع (چند روز تا یک هفته) تجزیه می شود. علاوه بر این در برخی از موارد می تواند از بسته بندی مواد غذایی به داخل غذا انتقال یابد.
♦ این ماده به میزان معینی در محصولات غذایی، آرایشی بهداشتی و دارویی مورد استفاده قرار گرفته است و تقریبا همه افراد به نحوی در معرض آن قرار می گیرند.اما از آنجایی که مقادیر به کار برده شده اندک بوده و مورد تایید سازمان های بهداشت هستند،مشکلی را برای عموم افراد به وجود نمی آورند.
♦ PG برای تولید دود مصنوعی در مانورهای آتش نشانی، اجرای تئاتر و سیگارهای الکتریکی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد و قرار گرفتن در معرض این دودها می تواند باعث تماس با آن شود.
♦ پروپیلن گلیکول می تواند در صورت تنفس بخار یا غبار آن وارد جریان خون انسان شود. همچنین می تواند در صورت تماس پوستی و عدم شستشو و یا خوردن محصولاتی که دارای پروپیلن گلیکول هستند نیز به جریان خون وارد شود .
♦ این ماده در کبد توسط آنزیم الکل دهیدروژناز ابتدا به اسید لاکتیک و سپس به پیروویک اسید تبدیل می شود. هر دو این ترکیبات جزئی از چرخه اسید سیتریک هستند و به راحتی به دی اکسید کربن و آب تبدیل می شوند. حدود ۴۵% از مقدار جذب شده نیز به صورت مستقیم و یا به عنوان گلوکورونید از کلیه دفع می شود. نیمه عمر این ماده در بدن ۴ ساعت است و پس از ۴۸ ساعت تقریبا به صورت کامل تجزیه می شود.
♦ با این حال مطالعاتی که بر روی انسان و حیوانات صورت گرفته است نشان می دهد که تماس مکرر پوستی، چشم ، بینی و یا بلع به مدت کوتاه می تواند باعث تحریک شود. برای درمان اسیدوز متابولیک ناشی از تزریق مقادیر زیاد به بدن باید از سدیم بی کربنات استفاده نمود.

رعایت نکات ایمنی PG

هنگام کار کردن با مواد شیمیایی رعایت نکات ایمنی  لازم و ضروری است.
استفاده از دستکش، ماسک و عینک الزامی است.در هنگام تماس مستقیم دست با PG لازم است که فورا دست را با آب شست و شو دهید،زیرا این محصول اثر خورندگی دارد و موجب آسیب به پوست می گردد. در این صورت استفاده از کرم های ضد عفونی کننده و ضد باکتریال توصیه می شود. همچنین اگر محصول فوق روی لباس یا تجهیزات ریخته شد لازم است آنها را با آب سرد بشویید.

مشخصات

ویژگی های پروپیلن گلیکول

اطلاعات ایمنی و MSDS

سوالات متداول

 شما می توانید این محصول را با قیمت مناسب و کیفیت عالی از سایت مونو تاو تهیه و خریدی امن و راحت را تجربه کنید.
 پروپیلن گلیکولC۳H۸O۲پروپیلن گلیکول یک ماده مایع مصنوعی است که آب را جذب می کند. پروپیلن گلیکول همچنین برای ساخت ترکیبات پلی استر و به عنوا ن پایه ای برای یخ زدایی محلول ها استفاده می شود. پروپیلن گلیکول در صنایع شیمیایی، غذایی و دارویی به عنوان ضد یخ استفاده می شود که نشت ممکن است منجر به تماس با مواد غذایی شود.
 پروپیلن گلیکول با جذب رطوبت به پوست و در نتیجه آبرسانی و مرطوب کردن آن به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند. حلال: پروپیلن گلیکول برای حل کردن مواد در فرمولاسیون محصول استفاده می شود تا آنها را با هم مخلوط کرده و به درستی کار کنند. همچنین به عنوان حامل مواد فعال عمل می کند
  پروپیلن گلیکول یک مرطوب کننده است، به این معنی که این ماده به مواد آرایشی اضافه می شود تا رطوبت را در پوست و مو افزایش دهد. پروپیلن گلیکول به خوبی توسط پوست قابل تحمل است و نباید باعث قرمزی یا تحریک شود.
پروپیلن گلیکول به صورت C۳H۸O۲ و گلیسیرین به صورت C۳H۸O۳ است. گلیسیرین با گلیکول متفاوت است زیرا دارای سه گروه هیدروکسیل است، در حالی که PG دارای دو گروه است. همچنین چسبناک تر از گلیکول است و نمی توان آن را به راحتی با آب یا الکل مخلوط کرد تا محلول درست شود
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.