advertise

خطرات سولفامیک اسید

بررسی خطرات سولفامیک اسید

ابتدا باید توجه داشت که استنشاق، بلع یا تماس پوست با این ماده ممکن است باعث آسیب شدید یا مرگ شود و تماس با ماده مذاب ممکن است باعث سوختگی شدید پوست و چشم شود. از هرگونه تماس پوستی خودداری کنید. آثار تماس یا استنشاق ممکن است با تاخیر همراه باشند. در ادامه به بررسی دیگر خطرات سولفامیک اسید و نکات ایمنی در این رابطه می پردازیم.

سولفامیک اسید غیر قابل احتراق است و خود ماده نمی سوزد اما ممکن است در اثر حرارت تجزیه شود و بخارهای خورنده و یا سمی تولید کند. برخی از آنها اکسید کننده هستند و ممکن است مواد قابل احتراق (چوب، کاغذ، روغن، لباس و غیره) را مشتعل کنند. در تماس با فلزات ممکن است گاز هیدروژن قابل اشتعال ایجاد شود و ظروف حاوی این اسید ممکن است هنگام گرم شدن منفجر شوند. باید به این نکته توجه کرد که روان اب حاصل از کنترل آتش یا آب رقیق کننده ممکن است خورنده و یا سمی باشد و باعث آلودگی شود. سولفامیک اسید محرک پوست و چشم است و ماده مذاب ممکن است باعث سوختگی شدید چشم و پوست شود.
اسید سولفامیک یک اسید قوی بوده و به آرامی به بی سولفات آمونیوم در محلول هیدرولیز می شود. برای پوست و چشم خورنده است و استنشاق آئروسل آن می تواند باعث ایجاد مشکلات ریوی شود. بر اثر تجزیه در مجاورت حرارت، اکسیدهای نیتروژن و اکسیدهای گوگرد آزاد می کند. در اثر مصرف نسبتاً سمی است.
در مطالعات حیوانی محلول ۴ درصد در چشم خرگوش باعث ورم ملتحمه شد، اما آسیب جدی وارد نشد. همچنین گرد و غبار یا محلول باعث تحریک چشم، پوست و غشاهای مخاطی می شود. قرار گرفتن طولانی مدت پوست در معرض اسید ممکن است باعث تحریک و استنشاق ممکن است باعث پنومونیت شیمیایی شود.


خطرات سولفامیک اسید| مونوتاو

اقدامات ایمنی

در صورت بروز مشکل در اثر کار با سولفامیک اسید، اطمینان حاصل کنید که پرسنل پزشکی از این ماده آگاه هستند و اقدامات احتیاطی را برای محافظت از خود انجام می دهند. فرد قربانی را با احتیاط به سمت محیط با هوای تازه حرکت دهید و با خدمات فوریت های پزشکی تماس بگیرید.
اگر قربانی نفس نمی کشد، دادن تنفس مصنوعی توصیه می شود اما اگر قربانی ماده را بلعیده یا استنشاق کرده است از روش دهان به دهان استفاده نکنید و با کمک ماسک جیبی مجهز به دریچه یک طرفه یا سایر وسایل پزشکی تنفسی مناسب تنفس مصنوعی بدهید. اگر تنفس دشوار است، اکسیژن را تجویز کنید. کفش ها و لباس های آلوده را درآورید و قرنطینه کنید و در صورت تماس با ماده بلافاصله پوست یا چشم ها را با آب جاری حداقل به مدت ۲۰ دقیقه شستشو دهید.
برای تماس جزئی با پوست، از پخش مواد روی پوست سالم خودداری کنید. قربانی را آرام و گرم نگه دارید. اثرات قرار گرفتن در معرض مواد (استنشاق، بلع یا تماس با پوست) ممکن است به تاخیر بیفتد.


پتروشیمی پارس لوتوس با دو دهه سابقه درخشان در تامین و فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی،آماده همکاری با تمامی صنعتگران و محققان کشور می باشد. شما می توانید برای خرید محصول مورد نظر خود به فروشگاه مواد شیمیایی مونوتاو مراجعه کرده و یا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

فروش سولفامیک اسید آزمایشگاهی و صنعتی

برای خرید سولفامیک اسید در گرید های آزمایشگاهی و صنعتی، کافیست به فروشگاه مواد شیمیایی مونوتاو مراجعه نمائید.

سوالات متداول

نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.